dilluns, 7 d’octubre del 2013

Resum Copying Beethoven


Aquí us deixo un petit resum de la pelicula que em mirat a la clase:

Copying Beethoven


Aquesta película tracta sobre la vida de beethoven durant la seva composició Novena Sinfonía, El copista de beethoven no va poder acabar de copiar les partitures, Anna Holtz va proposarli al copista que li deixes a ella o copies, ell vo començar a dir li que ella no podia, que era una dona, ella li va demostrar que o podia fer, el copista li va sedir pogero fer. Anna Holtz va anar a casa de Beethoven i va ajudar-lo, al final Beethoven va anar a fer un concert pero no o podia fer sol Anna va ajudar-lo a portar l'orquesta, va ser un exit. 

Llavors al dia seguent Anna va anar a casa de Beethoven i ell li va dedicar les partitures. Anna li va ensenyar  també una composicio que havia fet ella mateixa, Beethoven sen va enburlar i Anna sen va anar ploran al seu convent, Beethoven va anar al seu darrere a demanar-li perdo i li va oferir fer aquesta compocisió junt amb ell
Al final Beethoven va donar el seu ultim concert en el que la gent no li va agradar. Bethoven va caure al terre i sel van emportar. Al final mor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada